Nieuwsarchief 2015

 

 

 

01 december 2015 (laatst gewijzigd op 31 december):

 

 

Delta Music Belgium start binnenkort met...

een tweede studio!

 

Inderdaad, het is geen grap, ik start met een tweede studio! Meer details volgen later, maar tijdens de maand december kan ik alvast de nieuwe naam en het logo stukje voor stukje onthullen. En dit zijn dan letterlijk 100 puzzelstukjes die dag na dag hieronder zullen verschijnen tot het gehele logo zichtbaar zal zijn. Eens de nieuwe naam en het logo bekend gemaakt zijn zal ik meer uitleg geven over de nieuwe studio en uiteraard ook de bijhorende website lanceren...

 

Laatste update van de puzzel: 24 december 2015

 

Update 31 december 2015:

Wie dacht er dat het om een tweede geluidsopnamestudio ging? Inderdaad, dat is het dus niet!

De officiële naam is 'Delta Graphic Belgium' met als bijvoegsel 'Delta Graphic Design Studio', net zoals 'Delta Music Belgium' met als bijvoegsel 'Pro Tools | HD Studio'. Administratief gezien zijn dat twee verschillende zogenaamde uithangborden van hetzelfde éénpersoonsbedrijf 'Marc Schellekens' onder hetzelfde ondernemingsnummer. Maar de lijst met toegestane handelsactiviteiten werd aanzienlijk uitgebreid met o.a. activiteiten van grafische designers en het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

Eigenlijk is dit voor mij een beetje terugkeren naar waar het allemaal begon, namelijk mijn opleiding in de Sierkunsten, dus alle vormen van artistiek tekenen en schilderen, het ontwerpen en tekenen van lettertypes + calligrafie en uiteraard ook grafische compositie. Toen ik 19 was heb ik dit allemaal achtergelaten en heb ik definitief voor de muziek gekozen, maar tegelijkertijd kan ik niet ontkennen dat deze grafische vorming mij altijd goed heeft geholpen doorheen de geschiedenis van Delta Music. Zoals bij het ontwerpen van logo's voor Delta Music, de advertenties in vakbladen en uiteraard ook het gehele grafisch ontwerp van mijn website. Deze website bestaat al een jaar of 15 schat ik, dus door de jaren heen ben ik ook beter en beter geworden in het programmeren van websites en vooral dan websites met een duidelijk grafische en artistieke doelstelling. Het programmeren van bv. een webwinkel met 5000 producten met bijbehorend stockbeheer en alles erop en eraan kan ik absoluut niet en dat interesseert mij ook niet. Maar mooie grafische logo's maken, spelen met letters, teksten en afbeeldingen, drie dimensies op een tweedimensionaal vlak doen passen, grafische animaties maken, aan een website prutsen, ik vind het nog steeds erg leuk om te doen.

En blijkbaar doe ik dat toch nog niet zo slecht, want door de jaren heen vroegen mensen mij weleens of ik voor hen geen logo kon ontwerpen, of een geboortekaartje maken, een kleine website ontwerpen, enz... Soms zei ik ja om hen een plezier te doen, maar meestal zei ik nee, ik hield het in ieder geval meer op afstand dan dat ik het bewust ging promoten. Tot ik enkele maanden geleden een grote opdracht aangeboden kreeg en ik voor de keuze gesteld werd deze al dan niet te aanvaarden. Het gaat in ieder geval niet over een vrijblijvend engagement maar wel over het ontwerpen en up-to-date houden van een grote website over een lange periode, dus om deze opdracht te kunnen aanvaarden moest ik ook meteen alles officieel in orde maken. En dat is bij deze dan ook gebeurd en afgerond, mijn tweede studio is een feit!

De eerste vraag die men zich uiteraard kan stellen is of de twee studio's elkaar niet in weg gaan zitten, maar dat gevaar lijkt mij erg klein. Ik kies nu ook welke muziekproducties ik doe en welke niet, ik krijg enkel maar meer keuzemogelijkheden, dus de muziekproducties die ik wil doen, zal ik zeker ook blijven doen. Plus er is uiteraard toch nog een groot verschil tussen het opnemen van een full CD en het ontwerpen van een bedrijfslogo, een huisstijl of zelfs een website. Trouwens, je vindt tegenwoordig op iedere hoek van de straat wel een bedrijfje dat websites ontwerpt, dus zo een vaart zal het allemaal niet lopen. Zoals reeds gezegd is de aangeboden opdracht zo interessant dat ik ze erg moeilijk kon weigeren, maar tegelijkertijd staat er voor 2016 ook al een CD-opname gepland, zodus...

Delta Graphic Belgium heeft uiteraard ook een website, logischerwijze is dit... inderdaad!

 

 

Maar... er is eigenlijk nog helemaal niets te zien, dus nog even geduld...

En we zijn vandaag 31 december 2015, dus bij deze ook meteen... mijn beste wensen voor 2016!

 

 

 

20 november 2015

 

 

Logo Gibson USA

 

Gitaren met net dat ietsje meer

 

Ik was al erg tevreden met mijn collectie gitaren en bassen, maar toch weet ik dat er nog een hele grote naam ontbreekt en dat is Gibson uit Nashville, Tennessee, USA...

Dit komt vooral door financiële overwegingen want Gibson gitaren zijn niet bepaald goedkoop. Niet dat ik plots gitaren van 6000 of 7000 euro ben gaan kopen (de topmodellen kosten dat gemakkelijk), maar toch blijft een degelijke Gibsom gitaar kopen een stevige investering en dus jammerlijk ontbrekend in mijn collectie

Tot vandaag echter, want met toch wel wat trots kan ik de aankoop melden van niet één maar meteen twéé splinternieuwe authentieke Gibson gitaren!

Een kleine voorstelling is zeker op zijn plaats:

 

Gibson - Les Paul Studio Manhattan Midnight

Photo Gibson Les Paul Studio 2015 MM Manhattan Midnight

 

Dit is een Gibson Les Paul, meer bepaald het 'studio model' van een Les Paul. Deze gitaren hebben niet de uiterlijke franjes van een topmodel, bv. een iets minder mooie uitwaaiering van de houtnerven op de bovenkant, geen binding rond de rand van de gitaar en de nek en geen chroom hardware (wel erg mooie satin-nickle), maar verder zijn de verschillen erg klein.

De verschillen zijn zeker niet groot qua klankkleur want dit wordt vooral bepaald door de kwaliteit en het type van de pickups en in deze gitaar zitten een Gibson '57 en '57 Plus Classic Humbucker Pickup met Alnico II magneten, wat de typische Gibson sound garandeert. In dit geval zijn de pickups ook nog elk apart als 'humbucker' of als 'split coil' te schakelen, wat nog veel meer klankmogelijkheden geeft dan met een standaard Les Paul mogelijk is.

Ter info: de 'Manhattan Midnight' donkerblauwe kleur op de foto doet de gitaar geen eer aan , want de echte kleur is veel mooier en dieper dan op de foto te zien is (mede dankzij de authentieke nitrocellulose lak)

 

Gibson - SG Standard Heritage Cherry met Angus Young (AC/DC) Signature Humbucker Pickup

Photo Gibson SG Standard 2015 HCH Heritage Cherry

 

Dit is een Gibson SG Standard, dus geen lichtjes uitgeklede versie zoals de Les Paul Studio, maar wel het standaard model zoals het al tientallen jaren beschikbaar is. In dit geval ook in de originele kleur 'heritage cherry' die in het echt ook weer veel dieper rood is dan op de foto te zien is (het zijn nochtans de officiële productfoto's zoals ze beschikbaar zijn op de Gibson website). Er is geen binding rond de gitaar (wat normaal is), maar wel rond de nek en hier is alle hardware wel verchroomd.

Op het SG Standard model zitten normaal gezien twee Gibson '57 Classic Humbucker Pickups met Alnico II magneten (beide ook met de uitzonderlijke split-coil schakeling), maar met deze gitaar wou ik toch nog graag een extra stapje verder gaan. Ik heb dan ook de bridge pickup vervangen door een Gibson Angus Young Signature Humbucker Pickup met Alnico V magneten en meer windingen (en ook met split-coil functie).

 

Photo Gibson Agnus Young Signature Humbucker Pickup

 

Vooral Angus Young, de gitarist van AC/DC, heeft de Gibson SG Standard wereldberoemd gemaakt, dus vond ik het toch wel gepast om van deze gitaar een Angus Young 'tribute gitaar' te maken, wat een extra karakter én de typische klankkleur van AC/DC aan deze gitaar geeft (kijk en luister op Youtube maar eens naar 'Thunderstruck' van AC/DC en je weet wat ik bedoel).

Het enige wat nog ontbreekt om er een echte Gibson Thunderstruck' Angus Young SG van te maken zijn inlays op de nek in de vorm van bliksemschichten, maar... daar had ik geen 1.000 euro extra voor over, ik ben misschien wel wat gek... maar niet dom :-)

Hier nog een foto van beide gitaren aan de gitaarmuur in de Recording Room:

 

Photo Gibson gitaren

 

Meer gedetailleerde info over mijn collectie gitaren en bassen kan je vinden op de pagina

 

 

 

 

13 november 2015

 

 

Graphic Parijs 13 november 2015

 

In memoriam

 

Parijs - 13 november 2015

 

Graphic Parijs 13 november 2015

 

 

 

30 oktober 2015

 

Photo collection of microphones

 

Een nieuwe bijkomende apparatuurlijst op de website over mijn collectie microfoons

 

Mijn collectie microfoons werd weliswaar al vermeld in de • Algemene apparatuurlijst • maar zonder enige extra informatie. Ik was op deze pagina reeds begonnen met voor elke microfoon een foto te plaatsen en enkele regels uitleg, maar al snel bleek dat de reeds erg lange • Algemene apparatuurlijst • enkel maar nog veel langer werd. Een aparte pagina voor de collectie microfoons drong zich dan ook op, al is het maar omdat microfoons voor een geluidsopnamestudio toch ook niet bepaald onbelangrijk zijn!

Dit is een link naar de nieuwe pagina:

 

 

 

 

25 oktober 2015

 

Photo Cup Cake

 

25 september 2014 - 25 oktober 2015

 

Delta Music Belgium is 13 maanden open in Sint-Truiden! (het is eens wat anders dan 1 jaar, niet?)

 

We vieren dit jaar niet enkel het 20 jarig bestaan van mijn bedrijf Delta Music Belgium maar ook het 13 maanden geopend zijn van de nieuwe studio in Sint-Truiden.

En het is snel gegaan dat eerste jaar... In het begin was er vooral veel vrije tijd om de studio degelijk uit te testen en verder op punt te zetten. Dit heeft onder andere geleid tot het omvormen van de Vocal Booth + MIDI Room + Pro Tools|24 MIX Room naar de Roland V-Drums Room en ook tot het plaatsen van een selectie van mijn synthesizers in de Pro Tools | HD Control Room.

Na verloop van tijd kwamen de eerste nieuwe klanten en wat ik verwacht had is ook werkelijkheid geworden: de grens met Wallonië (hier 10 km. vandaan) is allesbehalve een grens gebleken, integendeel...

Een opvallend verschil met vroeger is dat de nieuwe klanten nu in de eerste plaats worden aangetrokken door mijn duidelijke en oprechte website die blijkbaar veel vertrouwen, persoonlijkheid en professionaliteit uitstraalt. Ook het private karakter van de studio waar klanten rustig en ongestoord samen met mij aan een muziekproductie kunnen werken wordt bijzonder gewaardeerd. En ten derde wordt vooral door BV's (en BW's) ook de absolute privacy zeer gewaardeerd. Niemand weet dat ze hier zijn, ik maak geen foto's van studio-sessies om op mijn website te zetten en ermee te pochen, enz... Het enige waaraan je kan zien dat ik voor een artiest gewerkt heb is aan het verschijnen van hun naam op mijn webpagina met • Referenties •

Ik had niet verwacht dat deze besloten en serene manier van werkenmet klanten zo in de smaak zou vallen, met als logisch gevolg dat ik hier in de toekomst nog meer de nadruk op ga leggen. Ik heb bv. op mijn pagina met • Veel Gestelde Vragen • een vraag + antwoord toegevoegd over de garanties die ik geef op het vlak van privacy.

 

Logo Privacy bij Delta Music Belgium

 

Tot zover de eerder zakelijke kant van mijn verhaal, want wat mij voor persoonlijk het meest ingrijpend is geweest in dit eerste werkjaar... is de herontdekking van mijn eerste liefde: synthesizers!

Ik heb enkele minder interessante synthesizers verkocht en ik heb er vooral heel wat bijgekocht. Uiteraard zijn de moog Voyager en moog SUB 37 (prachtige analoge synthesizers) een zeer grote aanwinst en ook de digitale novation ULTRANOVA en waldorf blofeld zijn niet te onderschatten.

Maar vooral de machines van Roland hebben mij erg verbaasd en niet in het minst de Roland V-Piano. Hoe meer ik ze gebruik hoe beter ik ze vind, het is soms echt alsof ik een 'levende' piano onder de vingers heb. Maar ook de Roland JUPITER-80 is prachtig en erg veelzijdig, zo goed zelfs dat ik er nog eentje heb bijgekocht in 19" module-vorm, de Roland INTEGRA-7 SuperNATURAL Sound Module:

 

Photo Roland INTEGRA-7

 

Deze module bevat alle klanken van de JUPITER-80 + nog een reeks extra SuperNATURAL klanken + ook nog alle Roland Expansion Boards die Roland ooit heeft uitbracht (14 Expansion Boards in virtuele vorm). In het totaal heeft deze module meer dan 6000 klanken beschikbaar.

Maar de synthesizer die mij het meest verbaasd heeft is eentje die ik afgelopen jaar tweedehands gekocht heb, mijn Roland V-Synth uit 2003. Oorspronkelijk was hij geheel aan mij voorbij gegaan, maar door erover te lezen werd mijn niewsgierigheid gewekt en ben ik ernaar op zoek gegaan. En met succes want na enkele maanden had ik een Roland V-Synth gevonden in zeer goede staat en tegen een aanvaardbare prijs.

Na enige tijd met deze machine geëxperimenteerd te hebben begon het mij te dagen dat dit de meest vernieuwende synthesizer is die Roland de laatste 20 jaar heeft uitgebracht. Ik wist ook dat Roland in 2005 nog een V-Synth XT had uitgebracht (in 19" module-vorm) en in 2007 ook nog de V-Synth GT (terug met klavier). Het bijzondere aan de V-Synth GT is dat dit eigenlijk 2 volledige V-Synth's in één machine zijn + een ongeloofelijk goede vocoder. Al snel werd mij duidelijk dat dit dé machine was die nog ontbrak in mijn verzameling.

Na enkele maanden zoeken heb ik er dan online eentje te koop gevonden en het bijzondere was dat dit het laatste demonstratiemodel was geweest bij Roland Central Europe. Op enkele krasjes na was hij zo goed als nieuw en toen ik hoorde dat er door Roland ook nog 3 jaar fabrieksgarantie werd op gegeven heb ik geen minuut langer meer getwijfeld en heb ik hem onmiddellijk aangekocht.

 

Photo Roland V-Synth GT

 

Ik ben dus nu de trotse eigenaar van een originele V-Synth én een V-Synth GT, dus eigenlijk 3 V-Synth's in het totaal!

Uiteraard heb ik de opstelling van de selectie synthesizers in de Pro Tools | HD Control Room aangepast en dat ziet er nu zo uit:

 

Photo Pro Tools | HD Control Room

 

Naast de Roland JUPITER-80 ligt de V-Synth GT met daarboven de originele V-Synth. Links onder de V-Synth GT staat een 19" rack met daarin mijn Roland synthesizermodules, de bovenste display is de recent aangekochte Roland INTEGRA-7.

Er is echter nog 1 klein dingetje dat nog ontbreekt in mijn V-Synth collectie en dat is een "Roland VC-1 V-Card". Dit is een PC-card die een originele V-Synth omtovert in een legendarische Roland D-50 synthesizer. Dit zijn twee foto's:

 

Photo Roland VC-1 V-Card

een Roland VC-1 V-Card

 

Photo Roland VC-1 V-Card package

De voorzijde van de verpakking

 

De Roland V-Synth XT 19" (= 19" rack versie) heeft de data op bovenstaande PC-card standaard ingebouwd, maar om daarvoor speciaal nog een volledige V-Synth XT synthesizer aan te kopen is toch een beetje te veel van het goede...

Dus mocht je zo een kaartje ergens te koop zien staan, laat het mij a.u.b. weten!

 

 

 

03 juli 2015

 

Logo Delta Music Belgium

03 juli 1995 - 03 juli 2015

 

Delta Music Belgium bestaat 20 jaar!

 

Het éénpersoonsbedrijf genaamd Delta Music werd op 3 juli 1995 officieel opgericht in Edegem. Maar de naam Delta Music gebruik ik eigenlijk al sinds 1983 toen ik mijn eerste stappen zette in de muziekwereld als componist met een live synthesizer show. Na enkele jaren evolueerde dit meer en meer tot een componist met een studio vol synthesizers en computers en werd het live gegeven minder en minder belangrijk.

Voor zover je toen al van een echte studio kon spreken tenminste, vandaag zou het een typische 'slaapkamerstudio' zijn zoals er tegenwoordig zovele zijn. Een opnameruimte was er niet, of toch, er werden zangopnames gemaakt in de badkamer. Ik heb in ieder geval meerdere CD's opgenomen in deze studio, de muziek was toen logischerwijze vooral gebaseerd op electronica met zang.

Dit is een foto uit het begin van 1998 in Edegem:

 

 Photo Studio Edegem 1998

 

In 1998 verhuisde alle apparatuur naar een geheel nieuwe studio in Mortsel. Vanaf toen leek het toch al meer op een echte studio, met een kleine aparte Vocal Booth en een Machine Room in de gang naast de studio.

Dit is een foto uit het einde van 1998 in Mortsel:

 

 Photo Studio Mortsel 1998

 

In 2006 werd de studio uitgebreid met 5.1 surround, merk dat de tekening van het plan voor de plaatsing van de luidsprekers toen ook al in het tapijt verwerkt zat, net zoals vandaag in Sint-Truiden ook het geval is.

Dit is een foto uit 2006 in Mortsel:

 

 Photo Studio Mortsel 2006

 

In 2009 werd alles afgebroken en ingepakt om te verhuizen naar Sint-Truiden. Daar werd een geheel nieuwe studio gebouwd, nieuwbouw vanaf een kale bouwgrond, waardoor ik de mogelijkheid kreeg de studio zo te bouwen zoals ik ze exact wilde hebben.

De bouw verliep echter niet van een leien dakje, waardoor ik pas in 2012 kon beginnen met de eigenlijke inrichting van de nieuwe studio. Maar door enkele waterlekken en een juridische procedure kon de studio uiteindelijk pas geopend worden 2014.

Aanvankelijk (midden 2012) zag de Pro Tools | HD Control Room er zo uit:

 

 Photo Pro Tools | HD Control Room 2012

 

Bij de opening van de studio op 25 september 2014 werd het echter al dit:

 

 Photo Pro Tools | HD Control Room 2014

 

En vandaag is dit de Pro Tools | HD Control Room:

 

  Photo Pro Tools | HD Control Room 2015

 

Sinds de opening 9 maanden geleden heb ik de studio zeer grondig kunnen testen en ondervinden wat handig was en wat niet. Er was bv. een Vocal Booth + MIDI Room + Pro Tools|24 MIX Room met daarin mijn oude studio uit Mortsel + mijn collectie oude synthesizers.

De praktijk heeft echter uitgewezen dat deze ruimte niet gebruikt werd. En als er al eens een oude synthesizer gebruikt werd, dan werd deze simpelweg uit de Vocal Booth + MIDI Room + Pro Tools|24 MIX Room gehaald en opgetseld en aangesloten in de Pro Tools | HD Control Room.

Het gevolg is dan ook dat de apparatuur uit Vocal Booth + MIDI Room + Pro Tools|24 MIX Room werd verwijderd. Het oude Pro Tools|24 MIX systeem werd verkocht, samen met enkele synthesizers. De overblijvende oude synthesizers werden gestockeerd en ik heb een legendarische Roland V-Synth gekocht (tweedehands) + een Roland JUPITER-80, een moog SUB 37 en een novation ULTRANOVA (alle 3 splinternieuw).

De meest gebruikte synthesizers staan nu vast in de Pro Tools | HD Control Room opgesteld, waardoor deze vandaag een aparte MIDI-hoek heeft met extra beeldschermen voor Pro Tools | HD en Genelec 8020A luidsprekers:

 

 Photo Pro Tools | HD Control Room 2015

 

In de Recording Room waar de Roland V-Drums aanvankelijk opgesteld waren bleek in de praktijk dat de V-Drums meestal vooral in de weg stonden voor andere muzikanten. De V-Drums werden onlangs dan ook verhuisd naar de oude Vocal Booth + MIDI Room + Pro Tools|24 MIX Room, wat nu een aparte 'Roland V-Drums Room' geworden is:

 

 Photo Roland V-Drums Room

 

In de Recording Room stond ook nog mijn collectie elektrische gitaren en basgitaren in de weg, dus deze heb ik aan de muur gehangen.

Dit is een panoramische foto van de 'gitaarmuur' zoals die er vandaag uitziet:

 

 Photo Recording Room (panoramic)

 

En dit is de overliggende zijde (ook panoramisch) met mijn akoestische gitaren + mijn favoriete microfoonopstelling voor opnames van zang:

 

 Photo Recording Room (panoramic)

 

De rest van de Recording Room is dus nu vooral erg leeg om muzikanten zo comfortabel mogelijk hun gang te kunnen laten gaan:

 

 Photo Recording Room

 

Dit is nog een detailfoto van mijn favoriete microfoonopstelling voor opnames van zang. Het is een zwarte NEUMANN U87al met daaronder een RØDE NTK buizenmicrofoon die gemodifieerd werd met een 'NOS Telefunken E88CC / 6922 Gold Pin Diamond Vacuum Tube' uit 1967 (mijn geboortejaar):

 

 Photo Recording Room (vocal mics)

 

Alle bovenstaande foto's werden de voorbije week genomen, m.a.w. zo goed als alle foto's van de studio op deze website werden vervangen.

Op de pagina met • Foto's • kan je ook nog nieuwe foto's van de Machine Room en de Storage Room vinden. En voor de aandachtige kijker zal het duidelijk zijn dat ook de achtergrond van de gehele website vervangen werd!

Ik beschouw de studio nu eigenlijk als 'afgewerkt', voor zoverre een studio uiteraard ooit geheel afgewerkt kan zijn.

Ik ben in ieder geval klaar voor nog 20 jaar!

 

 

 

24 juni 2015

 

In memoriam

 

Thé Lau

17 juli 1952 - 23 juni 2015

 

Photo Thé Lau

 

"Iedereen is van de wereld
en de wereld is van iedereen"

 

 

 

14 mei 2015

 

Nog twee late verjaardagcadeau's:

 

2 x basgitaar met een snaartje meer!


 

Squier by Fender - Vintage Modified Jazz Bass® V Natural (5 strings - low B)

Photo Squier by Fender - Vintage Modified Jazz Bass® V Natural

 

Squier by Fender - Vintage Modified Precision Bass® V Olympic White
(5 strings - low B)

Photo Squier by Fender - Vintage Modified Precision Bass® V Olympic White

 

Ik had al een 5-snarige ESP Ltd bas in mijn collectie basgitaren, maar ik had nog geen 5-snarige Jazz Bass® of Precision Bass®...

Nu wel :-)

 

 

 

19 april 2015

 

Banner STVV

 

De 'Kanaries' van Sint-Truiden fluiten eindelijk weer een klasse hoger!

STVV keert terug naar de Jupiler Pro League!

Proficiat!

 

Logo STVV

 

 

 

11 april 2015

 

Lijst met gekregen verjaardagscadeau's!

(of beter gezegd de lijst met reeds gedane investeringen in 2015)

 

1 x analoge synthesizer met héél veel karakter

 

 

moog - SUB 37 Tribute Edition -

(2-note) paraphonic analog synthesizer

Photo moog SUB 37 Tribute Edition

 

1 x digitale synthesizer, klein, maar zeer sterk

 

 

novation - ULTRANOVA

Photo novation ULTRANOVA

 

1 x digitale synthesizer met héél veel prestige

 

 

Roland - JUPITER-80

METAMORPHOSIS OF A LEGEND

Photo Roland JUPITER-80

 

1 x digitale synthesizer met een extreem karakter
en een duistere ziel

 

 

Roland - V-Synth (OS V2)

Photo Roland V-Synth

 

3 x Hardware guitar amp + speaker + guitar FX pedal simulator met een oranje kleurtje


 

AVID - Eleven Rack

Photo Avid Eleven Rack

 

1 x gitaar met een serieuze 'heavy metal vibe'


 

ESP Ltd - 'Signature' James Hetfield (Metallica)
Truckster Guitar Aged Black Satin

Photo ESP LTD 'Signature Series' James Hetfield TRUCKSTER BLKS

 

1 x gitaar met het karakter van een Foo Fighter


 

Fender - 'Signature' Chris Shiflett (Foo Fighters) Telecaster® Deluxe

Photo Fender Artist Series 'Signature' Chris Shiflett Telecaster® Deluxe Arctic White

 

1 x 'hollow body' gitaar met veel snaren


 

GRETSCH - Electromatic® Hollow Body
12-String Sunburst

Photo Gretsch Guitars G5422DC-12 Electromatic® Hollow Body 12-String Sunburst

 

1 x gitaar met een 'semi-hollow body'+ een massieve kern + 3 pick-ups (op een GRETSCH? Toch wel!)


 

GRETSCH - Electromatic® Semi-Hollow Body Center-Block Rosa Red

Photo Gretsch Guitars G5622T-CB Electromatic® CENTER-BLOCK Rosa Red

 

2 x een gitaar met een 'vintage classic 50's vibe'


 

Squier by Fender - Classic Vibe Stratocaster® 50s
2-Color Sunburst MN

Photo Squier by Fender Classic Vibe Stratocaster® 50s 2-Color Sunburst MN

 

Squier by Fender - Classic Vibe Telecaster® 50s Butterscotch Blonde

Photo Squier by Fender Classic Vibe Telecaster® 50s Butterscotch Blonde

 

1 x bas met het karakter van een gitaar


 

Squier by Fender - Vintage Modified Bass VI 3-Color Sunburst (6 strings - 1 octave lower then a guitar)

Photo Squier by Fender Vintage Modified Bass VI 3-Color Sunburst

 

1 x basgitaar met een diep en duister kantje


 

ESP Ltd - 'Heavy-Metal' Forest Bass (5 strings - low B)

Photo ESP LTD F-105 BLK

 

1 x basgitaar met een gespleten 'PJ' persoonlijkheid

(= een mix van een Fender Precision Bass® en een Fender Jazz Bass®)


 

Squier by Fender - Affinity Series™ Precision Bass®
PJ Metallic Red

Photo Squier by Fender - Affinity Series™ Precision Bass® PJ Metallic Red

 

 

 

10 april 2015

 

Graphic Happy Birthday Balloons

 

Vandaag was mijn 48ste verjaardag!

 

 

 

 

 

Graphic archiefkast

 

 

 

 

Copyright © 1995-2024 van Delta Music Belgium • Dolby Atmos Music Studio • Rummenweg 30 • 3800 Sint-Truiden • België
Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring en cookiebeleid
Alle productnamen, logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Alle bedrijfs-, product- en servicenamen die op deze website worden gebruikt, dienen uitsluitend ter identificatie.
Het gebruik van deze namen, logo's en merken impliceert geen endorsement.